Surprise Sinterklaas – Vliegtuig

Surprise Sinterklaas – Vliegtuig

Een vliegtuig maken als Surprise voor Sinterklaas? Dat kan ook op een leuke manier met een plastic fles en wat gekleurd papier. Het cadeautje kan gemakkelijk in de fles.

Benodigdheden voor een vliegtuig Surprise

  • Fles
  • Papier (wit, blauw en donkerblauw)
  • schaar
  • lijm

Maak een Vliegtuig Surprise

Als je het cadeau in de fles doet, is het handig om deze even te verven van te voren, anders zien ze het cadeautje zitten.

 

Knip de fles in, zodat je het cadeautje erin kunt stoppen

Knip nu de ‘staart’ uit het witte papier, als je het papier dubbel vouwt en dan uitknipt heb je twee gelijke vleugels. Deze vleugels plak je aan beide kanten van het vliegtuig.

Als je dit hebt geplakt maak je de motoren. Deze zorgen direct voor de stabiliteit van het vliegtuig. Maak ze dus groot genoeg, dat de vleugels erop kunnen leunen.

Knip nu de vleugels uit het papier, doe dit net als de staart van het vliegtuig, vouw je papier dubbel, dan krijg je twee vleugels van dezelfde afmeting.

Nu maken we de propellor, trek de dop over op het papier, kleur de vleugels en knip het uit. Nu kun je de propellor over de neus van de fles doen en vervolgens de dop erop schroeven.

Nu is je vliegtuig in basis klaar. het is nu tijd om hem te versieren, raampjes erin, vleugels op de staart. Maak er jouw vliegtuig van!

Zo, jouw Vliegtuid surprise is klaar! Een hele fijne sinterklaas avond

 

Bron: https://brightnest.com/posts/

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *